https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Mode Esprit en Christy Turlington lanceren samen nieuwe Wellness-collectie

Esprit en Christy Turlington lanceren samen nieuwe Wellness-collectie

Esprit en Christy Turlington lanceren samen nieuwe Wellness-collectie

Wanneer een topmodel als Christy Turlington en een wereldbekende kledingketen als Esprit de handen in mekaar slaan, kan je een grote campagne verwachten. Niets is dan ook minder waar voor de nieuwe Wellness-collectie die de twee samen op de markt brengen.

Esprit introduceerde vorige zaterdag een compleet nieuwe Wellness-collectie met een groot yoga-gebeuren in hun vernieuwde winkel in Antwerpen.Alsof dat alleen niet voldoende was, heeft het merk ook nog eens de handen in elkaar geslagen met voormalig topmodel Christy Turlington.

Om de nieuwe sportieve wellness-lijn extra gewicht te geven, ontwierp (nog steeds) bloedmooie Christy een limited edition T-shirt. De shirts met daarop de woorden 'Count me in!' zijn een initiatief van de organisatie 'Every Mother Counts'. Turlington richtte deze organisatie mee op om onnodige moedersterfte in Afrika te beperken. Wie dus in Count me in-T-shirt naar de spa of de yoga gaat, draagt meteen een steentje bij in de strijd om gelijke levenskansen. Dubbel de moeite dus!
(EG)