Vintage designertassen en Belgische mode vallen perfect met elkaar te rijmen, vonden Birgit De Jager van Labellov en bestie Inge Onsea van Essentiel. Daarom komt er in november en december een tweedehands luxehoekje in de Essentiel winkels van Brussel, Leuven, Roeselare en Gent. Op deze data moet je er zijn!

Vintage Voyage door België

Labellov en Essentiel gaan samen op Vintage Voyage doorheen België! Voor wie Labellov niet kent, het is een exclusieve (web)shop die luxe designertassen – denk aan Hermès, Chanel en Louis Vuitton – aankoopt én verkoopt. Ze hebben naast hun online winkel ook een showroom in Antwerpen waar je de items in het echt kan bekijken, passen en aankopen. Het is ook dé plek waar je handtassen en accessoires binnenbrengt om te verkopen.

Vanaf deze maand strijkt Labellov dus ook neer in andere steden. Ze planten een vintage corner neer in de Essentiel winkels van Brussel, Leuven, Roeselare en Gent. Er zal een handpicked selectie uitgestald staan en als je een leuke tas op de Labellov website hebt gespot, hoef je ze enkel te contacteren zodat de tas meegebracht wordt naar de winkel in jouw buurt.

Je kan ook zélf jouw luxury designertas van Chanel, Louis Vuitton of Gucci meebrengen om hem gratis te laten schatten en in te dienen. Labellov doet al het werk, wat wil zeggen: professionele fotografie, verkoop en verzending.

Vanaf 9 november op pad

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november bevindt de Labellov corner zich in de Brusselse Essentiel store op de Louizalaan. De volgende haltes zijn deze Essentiel stores: op 16 en 17 november in Leuven, 30 november en 1 december in Roeselare en 7,8 en 9 december in Gent. Zie jullie daar!

Meer mode-hotspots