Hoewel de meeste celebs vaak keurig voor de dag komen, ondergaan ook zij soms al eens een modeblunder. De meest bizarre fashion fails van het afgelopen jaar gemist? Wij zetten ze hier nog eens op een rij.

9 x modeblunders van celebs

Cardi B op de Grammy Awards

Eén van de ergste rode loper momenten dit jaar? Cardi B, in haar bizarre vintage Mugler op de Grammy Awards. Haar tacky look omvatte een nude bodysuit die in een ‘oesterrok’ werd gestopt, met zichzelf als parel van dienst. De bizarre poses hielpen niet echt, Cardi.

Rita Ora op het Pre-Grammy Gala

Toiletpapier couture, zo zouden we deze creatie het best kunnen omschrijven. Op 9 februari, de dag voor de Grammy Awards, trok Rita Ora een off-the-shoulder mini-jurk aan van Yanina Couture. De veertjes ertussen zijn schattig, maar we voelen ‘m toch niet echt.

Katy Perry op het Met Gala

Ze staat bekend om haar nogal – ahum – excentrieke outfits en wilde ook dit jaar op het Met Gala niet onderdoen. Katy Perry transformeerde zichzelf in een kandelaar, met wat hulp van Moschino.

Beyonce tijdens The Lion King première

Onze excuses voor de Beyhive: echt gek waren we niet op de outfit die Beyonce droeg naar de première van The Lion King. Het design van Alexander McQueen omvatte een versierde suitdress die mooi zou geweest zijn op zichzelf maar niet met de transparante rok eronder.

Bella Hadid op de MTV Video Music Awards

Tijdens de MTV Video Music Awards op 26 augustus 2019 toonde Bella Hadid haar abs in deze midi-jurk met halter. Vreemde riempjes hielden het nude design samen en leken op bretellen die hun functie wat misten. De transparante pvc-schoenen konden de boel jammer genoeg niet rechttrekken.

Ellie Goulding op de Variety Hitmakers Brunch

Angel Chen kleedde Ellie Goulding op de Variety Hitmakers Brunch en is hopelijk niet van plan dit een tweede keer te doen. De spice girls zijn er niets tegen, maar euh – waar is die make-up?

Nicki Minaj tijdens het Met Gala

Nicki Minaj had het Camp thema helemaal door, met dit roze mini-jurkje en Brothers Vellies sandalen. Kitsch it is.

Emma Stone op de Oscars

Emma Stone jaagde tijdens de Oscars een ganse bijenkolonie op stang, door zichzelf in een honingraat te wurmen, ontworpen door Louis Vuitton. Ook wel geïnterpreteerd als een Luikse wafel, gegrilde rib eye of ijshoorntje… aan jou de keuze.

Olivia Colman op de Oscars

Ze mocht dan wel de award voor beste actrice in de wacht slepen (en een super schattige speech neerleggen), van haar emeraldgroene jurk van Prada kregen we het toch niet echt warm. You know, er zijn eenvoudigere manier om mouwen te geven aan een outfit…

Meer blunders van celebs