Een witte of crèmekleurige broek is deze zomer weer he-le-maal on trend. Jarenlang had dit item een slechte reputatie doordat de kleur moeilijk te combineren zou zijn of omdat een lichte broek vaak een tikkeltje doorzichtig is. Wij zochten uit hoe je die white trousers het best kan stylen.

Heb je snel last van gele vlekken op je witte outfit? Dit trucje zorgt ervoor dat je ze makkelijk kan voorkomen.

Pik jouw match

Bij het uitkiezen van een witte broek is het belangrijk dat het materiaal van goede kwaliteit is. Je wil er namelijk niet cheap uitzien. Bij een jeans of broek die van slechte kwaliteit is, kan de kleur er al snel grauw uitzien of zal de pasvorm na enkele wasbeurten er niet meer uitzien als voordien.

Ook het model speelt een grote rol bij de zoektocht naar het ideale paar. Onzeker over die vollere heupen? Neem dan een model met rechte broekspijpen en mijd de skinny jeans. Ben je niet zo groot van gestalte? Zorg ervoor dat je voor een iets hogere taille gaat: hello long legs!

Ouzo & all white. I've had worse Mondays… Hello Cyprus! 👋🏼 #pielaunincyprus #elizawashere

A post shared by POLIENNE by Paulien Riemis 🌙 (@paulienriemis) on

Je kan, in tegenstelling tot wat velen zeggen, een lichte broek of jeans wél met andere leuke items combineren tot één stylish geheel. Wij denken aan een blouse in pastel of net in fluo, grafische prints, streepjes en het kan zélfs met andere witte items zoals een bijpassend kostuumvest. Wit zorgt voor een instant zomergevoel én het kan chique mixen met elegante juwelen, een hak of zonnehoed.

Onze boodschap: mix & match erop los tot je jouw ideale combo vindt!

Lees ook: