Home Mode Fashionliefhebbers: dit zijn de 8 modeweetjes waarvan jij nu op de hoogte...

Fashionliefhebbers: dit zijn de 8 modeweetjes waarvan jij nu op de hoogte moet zijn

Fashionliefhebbers: dit zijn de 8 modeweetjes waarvan jij nu op de hoogte moet zijn

De modewereld gaat razendsnel en er is geen tijd om achterop te geraken (time is money, zeggen ze dan). Van nieuwe winkels tot de hot new trends, wij lijsten al het fashion news van het moment voor jou op. Begin maar te studeren.

1. ARKET, weer een H&M-kindje

De H&M-familie breidt uit met een nieuwe telg: Arket opent in september een winkel in Londen, gevolgd door eentje in Brussel. Met dit concept gaat H&M nog een trapje hoger op de upscale ladder staan met eigen vrouwen-, mannen- en kindercollecties. Er komt ook een home-afdeling én een lunchplek, gebaseerd op de new nordic kitchen. Nieuw is dat het assortiment ook zal worden uitgebreid met andere merken.

GULDENVLIESLAAN 15, BRUSSEL.

2. De zomer van Haim

Met hun nieuwe album Something to tell you, dat net werd gedropt, en looks waarmee wij hen zonder pardon tot de coolste girls in music durven te bombarderen, zou dit weleens de zomer van Haim kunnen worden. Hun single Want you back staat al weken op repeat.

SOMETHING TO TELL YOU IS NU UIT BIJ UNIVERSAL MUSIC, HAIMTHEBAND.COM

3. De nieuwe it-bag herken je aan…

Het handvat. Wie had ooit durven te denken dat dat, of de riem belangrijker én opvallender zou worden dan het tasje zelf? F/W 17 levert het bewijs. Gezien bij onder andere Mulberry, Anya Hindmarch en Fendi: deze tassen laat je gewoon nooit meer los.

Bekijk hier de leukste exemplaren. 

4. Supreme x Louis Vuitton

De show van de F/W 17-herencollectie was midden januari nog maar half bezig en het internet stond al op ontploffen. De accessoires die resulteerden uit de samenwerking met het New Yorkse streetlabel Supreme, zijn dé hot items van het moment.

5. Geen water, veel zon

Wij zijn verliefd op de monturen uit de Ortensia-collectie: de inspiratie achter de reeks zonnebrillen is de Engelse tuin van een Britse aristocratische familie die in een villa in Sicilië woont. Volg je nog?

LIMITED EDITION ZONNEBRIL (PRIJS OP AANVRAAG, DOLCE & GABBANA). ENKEL VERKRIJGBAAR IN DE DOLCE & GABBANA-BOETIEKS.

6. De comeback van Veruschka

Acne Studios kiest dit najaar voor een opvallend gezicht: sixties cultmodel en actrice Veruschka von Lehndorff is de ster van de Resort ’18-campagne. Nog steeds even iconisch en statuesque, want met haar 1m83 is de amazone van Duitse oorsprong een van de meest legendarische namen uit de 20ste eeuw.

7. Tom Ford in je neus

In de modewereld mag het nieuwe seizoen dan zijn aangebroken, wij laten de vakantie nog even nazinderen in je neus. De nieuwe private blend van Tom Ford is sexy en exotisch, dankzij ingrediënten met tot de verbeelding sprekende namen als salty seaweed, pink peppercorn, styrax en ambergris accord. Ford omschrijft de geur als ‘een avontuurlijke maar romantische sleutel tot het leven op zich’. TF-lingo voor: bringing sexy back.

VOOR 50 ML BETAAL JE € 199. TOM FORD PRIVATE BLEND OUD MINÉRALE IS VANAF 15 AUGUSTUS VERKRIJGBAAR BIJ PARFUMA EN SENTEURS D’AILLEURS.

8. Front row bij Raf (voor Calvin)

F/W 17 is het eerste seizoen van Raf Simons voor Calvin Klein. De soundtrack tijdens de show was duidelijk: Bowies This is not America. Wat volgens Simons wél Amerika is, zijn de sterkste klassiekers uit de vestimentaire geschiedenis van het land, die hij moeiteloos samengiet in één boeiende collectie. Verwacht je aan veel denim, workwear, cowboy boots en camel jassen.

Meer fashion news: