September is fashion maand en hoewel er in New York, Parijs en Milaan al volop wordt uitgekeken naar de zomer van 2019, ontdek je in de nieuwste Feeling DE trends die je dit najaar niet mag missen. Tijd voor een onderonsje met onze Belgische modemeisjes, over wat ze deze herfst wel en niet uit hun kleerkast trekken. Clio Golbrenner haalt haar inner tiger naar boven en spot je dit najaar ongetwijfeld in luipaardprint.

Modepraatje met Clio Goldbrenner

Clio Goldbrenner is een Belgische tassen- en schoenendesigner die sinds 2011 unieke stuks ontwerpt in haar Brusselse atelier. Goldbrenner haalt inspiratie op straat bij de vrouwen die haar pad kruisen. Het model Clio – een grote, ruime tas met piekfijne details – werd het icoon van het merk en bestaat al zeven jaar in verschillende ledersoorten en kleurtjes. Tijd voor een mode-babbel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat was je laatste nieuwe mode-aankoop?

Een prachtige, elegante strandjurk die super uniek is en die ik vond in een klein boetiekje in Apulië (Italië), tijdens mijn vakantie daar.

Heb je een favoriete ontwerper?

Ik hou écht van Isabel Marant. Ik volg haar parcours nu al tientallen jaren en ze blijft me verwonderen met haar creaties. Ik ben ook gefascineerd door de manier waarop ze haar business laat groeien.

Welke stuks komen het vaakst terug in je kleerkast?

Items met veel gedrukte prints! Echt m’n favoriet!

Wie is jouw stijlicoon?

Ik heb niet één favoriet maar ik ben wel verkocht aan de elegantie van alle Parisiennes.

Wat is je favoriete kledingwinkel of mode-adresje?

Le Bon Marché in Paris.

Shop je ook weleens tweedehands? Wat is je favoriete adresje?

Ik koop niet veel tweedehands maar ik verkoop daarentegen wel zélf veel van mijn kleren aan vintage boetiekjes. Ik denk aan Coucou, een leuk winkeltje dat kleedjes verhuurt. Het idee is super inventief en past helemaal bij onze maatschappij. Ze hebben een boetiek in op het Kasteleinsplein in Brussel.

In welk kledingstuk zullen we je nooit zien?

Ik zal heel zelden hoge hakken dragen.

Welke trend voor dit najaar zal jij ongetwijfeld dragen?

Sowieso velours en luipaardprint.

De beste stijltip die je nog kan meegeven:

Om jezelf mooi te voelen, moet je vooral jezelf blijven en je absoluut niet vermommen.

 

Feeling Fashionable met…

Het modenummer van Feeling (met gastvrouw Ines de la Fressange) ligt nog tot 18 september in de winkel. Voor maar € 2,10 extra krijg je er deze oudroze clutch bij, die je ook als make-uptasje kan gebruiken. Mis ‘m niet!

 

 

 

 

 

 

 

Openingsbeeld: Frédéric Raevens