Home Mode Deze gespierde acteurs showen hun lijf in nieuwe Calvin Klein campagne

Deze gespierde acteurs showen hun lijf in nieuwe Calvin Klein campagne

Deze gespierde acteurs showen hun lijf in nieuwe Calvin Klein campagne

Van een spectaculaire overwinning gesproken. Op de Oscarnacht vorige zondag werd (na die vreselijke blunder door de organisatie) ‘Moonlight’ bekroond tot Beste Film van 2016. En om dat te vieren, gooiden de (pretty knappe) acteurs hun t-shirt voor ons uit in een stomende Calvin Klein campagne. Erg charmant, boys.

 

Ook in Vlaanderen zit heet bloed. Onze eigen Maarten Vangramberen schitterde onlangs nog in een stomende fotoshoot, exclusief voor Feeling. Hier bekijk je de behind the scenes.

Can’t fight the Moonlight

De laatste nieuwe underwear campagne van Calvin Klein is erg, euhm, hot. Acteurs Mahershala Ali, Trevante Rhodes, Ashton Sanders en Alex Hibbert uit de film Moonlight showen écht alles wat ze hebben (en dat is de moeite) in de nieuwste lentecampagne voor 2017. Wilden wij even ruilen met fotograaf Willy Vanderperre, die de advertentie mocht shooten…

De cast van Moonlight is niet het eerst bekende gezicht voor Calvin Klein. Onder meer Mark Wahlberg en ‘baby baby’ Bieber gingen hen voor als onderbroekmodel. Wat ons betreft, mogen er nog veel campagnes volgen ;-).

Meer opvallende ads

Diesel maakt statement over Trumps muur met prachtige campagne
Gigi Hadid gaat alweer uit de kleren voor stomende reclamecampagne
David Beckham toont zijn lijf in campagne tegen kindermisbruik