Wil je de zomer nog nét wat langer vasthouden? Dan komt de witte jeans van pas. Wie daar nog zo’n grote voorstander van is, is Jennifer Lawrence. De Hollywood-ster vond het perfecte model om nog lang van de nazomer te genieten.

 

Spijkerbroek-paparazzi

Wij zijn al eventjes terug fan van de witte jeans. We droegen ‘m deze zomer het liefst flared en bootcut, gecombineerd met een fleurige blouse. Maar ook baggy en oversized, heeft de witte jeans veel potentieel. Die laatste pasvorm komt opnieuw recht uit de nineties, toen de witte broek lekker wijd gedragen werd. Wel, Jennifer Lawrence brengt die trend graag terug.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue Netherlands (@nlvogue)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor een dinertje met haar man, Cooke Maroney, droeg de actrice afgelopen week een erg simpele outfit, die er desondanks verrassend klassevol uitzag. Ze werd namelijk gespot in een witte, wijde spijkerbroek met hoge taille en lange zomen die net over haar schoenen vielen. Lawrence ging verder voor een volledig witte fit door er gewoon een simpele, nauw aansluitende witte T-shirt over te dragen. Om de 90s allure van de broek te versterken, besloot ze om nog een zonnebril met ovalen glazen in de mix te gooien.

De witte jeans het hele jaar door

Hoe je die 90s witte jeans nu ook mee kan nemen naar de herfst, is eigenlijk best simpel. Door de lange zomen heb je niet veel meer nodig dan een coole pull of debardeur om de look ‘af’ te maken. Kies voor een trui met een toffe print, zoals die uit de nieuwe collectie van Ganni, en steek net zoals Lawrence nog snel een opvallende zonnebril in je haar.

Wil jij er ook eentje?

Witte jeans met hoge taille

NA-KD, € 79,95 – Shop hier

Witte denim broek

Weekday, € 25 – Shop hier

Jeans met maxi zomen

2xkadet, € 220 – Shop hier

Debardeur met print

Ganni, € 195 – Shop hier

Cat eye zonnebril

Komono, € 59 – Shop hier

 

Lees ook