Het valt ons zwaar, maar de herfst komt stilaan piepen rond het hoekje. Nu staat het najaar niet uitsluitend voor sombere zaken. Het betekent ook de start van het cultuurseizoen, gloednieuwe series op de buis (en dus een goed excuus om eens een avondje thuis te blijven), warme pulls, rendez-vous in koffiehuizen, gezellige sokken én nieuwe kledingcollecties. September is namelijk Fashion Month, joepie! En nieuwe collecties betekenen urenlange shoppinguitjes, want jouw herfst/winter-garderobe heeft wel écht eens een opfrisbeurt nodig ;-).

Do the glitter

Hét accessoire dat alle fashionista’s zullen dragen om vrolijk de herfst in te dartelen? Sokjes. Nee, niet zomaar sokjes. Glittersokjes! Sparkling voeten en enkels zijn dit jaar de manier bij uitstek om die grijze herfstdagen op te fleuren. Én ze schitteren oh zo mooi als de zon dan toch tevoorschijn komt (een beetje wishful thinking kan nooit kwaad). Win-win dus!

Ready for autumn? Zo style jij dé trend van herfst/winter 2017!

Eigenlijk… kan je zo goed als niets fout doen met glitterkousjes. Je kan kiezen voor een zwart paar; subtiel en stoer, maar wij zijn dit najaar fan van de unicorn/regenboog/’hoe meer kleurtjes hoe beter’-kousjes. Doe ne keer zot en YOLO, zoiets!

Zo style je jouw glittersokken

Je draagt sparkling socks in een verrassende combo met zomersandalen (“afscheid nemen bestaat niet”), doet ze aan in sporty sneakers of laat ze piepen in je nieuwe autumn boots. Want a little extra? Draag glitter op glitter en combineer de kousjes met schitterende pumps. Vind nu jouw Hampton Bays glittersokjes bij Feeling t.e.m. 19 september. Snel zijn is de boodschap!

 

Sporty chicka

‘I’m ready for autumn’-look

💀⚫️ #glittersocks#blackboots#bikerboots

A post shared by Chelsie Lee ☠️🖤 (@chelsieelee) on

Meer herfstmode