Home Mode Haal je Xandres poncho in huis voor een stuntprijs

Haal je Xandres poncho in huis voor een stuntprijs

Haal je Xandres poncho in huis voor een stuntprijs

De zomer loopt stilletjes aan op zijn einde. Dat wil zeggen dat we weer mogen beginnen dromen van nieuwe items in onze wintergarderobe. De poncho wordt deze winter hét accessoire bij uitstek. En wij bieden onze lezeressen nu een exclusieve korting aan zodat jullie de winter fashionable kunnen doorkomen met deze Xandres poncho voor maar €79 i.p.v. €119.

 

De herfst- en wintercollectie van Xandres ziet er veelbelovend uit. Het merk neemt je mee naar de Ascot-races, hét society-event in Engeland. Bij de Ascot-races gaat de aandacht niet alleen naar de prachtige renpaarden, maar ook naar de superelegante vrouwen. De stoffen van deze collectie zijn very British met een vleugje glamour en geven je een instant geraffineerde countrylook met een subtiele knipoog naar de seventies.

poncho, xandres, afhaalactie, wintercollectie, september

Ontdek de volledige herfst- en wintercollectie op de website van Xandres. 

Wil jij zo’n poncho van Feeling x Xandres bemachtigen?

Haal dan snel het septembernummer van Feeling in huis en ga met jouw exemplaar naar een van de deelnemende verkooppunten (je vindt ze hier alle 118!) of bestel hem online op www.xandres.be/poncho. Aarzel niet, want de actie loopt tot zo lang de voorraad strekt.

Actie geldig van 23 augustus tot 31 oktober 2016, zolang de voorraad strekt, in de deelnemende verkooppunten en online via www.xandres.be/poncho.