Harder, better, faster, stronger. Het is het aanstekelijke nummer van Daft Punk dat ons in het hoofd springt wanneer we de eerste modellen of beter gezegd robots op de catwalk zien verschijnen. De typische Daft Punk helm gecombineerd met een klassiek Chanel tweed ensemble. Je voelt het meteen. Grootmeester Karl Lagerfeld is van plan om er zoals altijd een onvergetelijke show van te maken. Een show die misschien in schril contrast staat tot de sterk uitgewerkte sets van de afgelopen jaren. Geen gezellige brasserie, replica van de Rue Cambon of supermarkt, wel een show met een visie op de toekomst.

Indigital

 

Eén ding is duidelijk: het spierwitte, futuristische decor laat de zomercollectie van 2017 perfect tot uiting komen. Geen afleiding van talrijke obers of een reusachtige leeuw. Alle ogen zijn nu eenmaal gericht op de kleurrijke tweed en de matching baseballcaps die ons een nostalgisch jaren negentig gevoel geven.

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on

 

De digitaal geïnspireerde prints zorgen voor een mooi samenspel met de database die we op de setting zien. Dezelfde details zien we trouwens terug in de iconische Chanel handtassen en de futuristische zonnebrillen.

 

Indigital

Front row zaten er zoals steeds heel wat bekende gezichtjes. Een uitnodiging voor één van de felbegeerde stalen banken sla je dan ook zomaar niet af. Lily Rose Depp droeg voor de gelegenheid dan ook een witte Chanel short. Enige ontbrekende supporters waren uiteraard de Kardashians. Aangezien Kim voor miljoenen bestolen werd in haar Parijse appartement, besloot Kendall Jenner haar plekje als model op de catwalk af te staan om haar zus te kunnen opvangen. Iets wat model Arizona Muse waarschijnlijk niet erg vond, aangezien zij de show nu mocht openen.

Pascal Le Segretain/Getty

Nog meer fashion week nieuws?