Je hebt zo van die collecties waarvan je zegt: die wil ik meteen! Teresa Maccapani Missoni voor Eloquii is er zo één. De goedgemikte zomerse items doen ons meteen verlangen naar de zon en als je nu één van hun fleurige silhouetten aanschaft, ben je eigenlijk al halfweg. Enkel nog zonder kreuken uit je valies krijgen en ready voor vakantie!

Zomerse capsulecollectie

Wat opvalt? De streepjes in de collectie zijn anders dan we gewoon zijn van Missoni. Bewust, want de designer wilde absoluut een andere feel uitspelen dan hun klassieke signature look. “Ik kreeg eindelijk de kans om écht iets van mezelf te creëren,” zegt Missoni, die tegenwoordig haar zinnen zet op meer dan haar merk alleen (dat bewijst deze prachtige colab). “Ik hou van het merk Missoni en ik groeide op in het atelier van mijn mama, maar nu vond ik het ook eens tijd om iets compleet anders te doen.”

Het resultaat van dat ‘tikje anders’ is een travel-inspired collectie, perfect voor een lente-BBQ of zomervakantie. De capsulecollectie bestaat uit 24 stuks tussen maatje 42 en 58, wat héél wat meer is dan we gewoon zijn van een plus-size collectie. Leuk ook is dat je voor deze Missoni-luxe niet eens je creditcard hoeft te plunderen. Moeten we je nog overtuigen?

Missoni x Eloquii

Haai zeemeermin!

Sea Shell top: €165 – Bekijk het hier
Broek met trekkoord: €136 – Bekijk het hier

Diep in de zee

Wrap topje: €80 – Bekijk het hier
Maxi skirt met vissen: €183 – Bekijk het hier

Lady in red

Peplum top met puffy mouwtjes: €90 – Bekijk het hier
Rode midi rok: €90 – Bekijk het hier

Spring erin!

Jumpsuit met ruffles: €175 – Bekijk het hier

Golddigger

Kanten cardigan: €118 – Bekijk het hier
Broek met trekkoord: €136 – Bekijk het hier

Verticale lijntjes

Gestreepte tuniek uit zijde: €260 – Bekijk het hier

Zomerse dip dye

Trapezejurk: €260 – Bekijk het hier

Meer inspiratie voor de zomer