Home Mode Het Geluidshuis stelt voor: “De Zevenmijlslaarzen” by Fred & Ginger

Het Geluidshuis stelt voor: “De Zevenmijlslaarzen” by Fred & Ginger

Het Geluidshuis stelt voor: "De Zevenmijlslaarzen" by Fred & Ginger

 

Fans van de "Heerlijke Hoorspelen" van Het Geluidshuis, kunnen zich stante pede naar de dichtstbijzijnde Fred & Ginger reppen. Het zevende luisterboek uit deze fantastische reeks, "De Zevenmijlslaarzen", wordt daar nu immers exclusief en in beperkte oplage verkocht in een speciaal ontworpen bewaardoos waar meteen ook échte zevenmijlslaarsjes bij zitten.

 

Vergeef ons het openlijk reclame maken, maar in onze wagen staat werkelijk al maanden niets anders meer op dan de cd's van Het Geluidshuis. Hun "Heerlijke Hoorspelen" zijn fantastische luisterboeken die onze oogappels en ander klein gespuis gegarandeerd uren zoet houden, terwijl jonge ouders als ondergetekende er zelf nog lol aan beleven ook. De verhalen zijn eigenzinnige versies van klassiekers zoals "De Bremer Stadmuzikanten" en "De Wilde Zwanen", ingesproken door topstemmen zoals die van Koen De Graeve en Tine Embrechts.

 

Voor het zevende luisterboek in de reeks, "De Zevenmijlslaarzen" hebben ze nu bij Fred & Ginger speciale geschenkdozen gemaakt, waar meteen ook een paar schattig-stoere zevenmijlslaarzen in kindermaat bij zit. Het pakket kost € 39,95. Voor het boek alleen betaal je € 22,95. De laarsjes apart kosten € 24,95, en zijn beschikbaar in maat 24 tot en met 37. Verkoopadressen vind je op www.fredginger.be