Het grandioos wintermodenummer van Feeling ligt vanaf morgen in de rekken. Wij geven je alvast een voorsmaakje.

 

Wintermode – terug naar tijdloos

September… dat betekent: uitkijken naar een nieuwe herfst/wintergarderobe. En wie anders dan Feeling is daarbij je vertrouwde gids. Deze maand presenteren we 70 blz. met de nieuwste kleuren (roest!), prints (luipaard!) en coupes (A-lijn!). En we hebben Ines de la Fressange – het boegbeeld van tijdloze simple chic – als gastvrouw en drie van Belgiës alltime topmodellen in een van onze prachtige modeshoots.

Nu al zin gekregen om een nieuwe wintergarderobe te shoppen? Mis dan ook onze shopping night bij Uniqlo niet op 29 augustus en scoor als eerste de nieuwe Ines de la Fressange collectie mét korting.

Feeling + clutch

Oudroze wordt een van de toppers in het kleurenpalet van deze herfst. En wij hebben een clutch die je ook kunt gebruiken als make-uptasje in de aanbieding voor maar € 2,10 extra. Buitenkansje!

Iedereen coach!

Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een coach voor: meer zelfvertrouwen, minder angst, beter opruimen of langer slapen; er is hulp. Een verhaal van coaches en knoeiers. En vooral: hoe je er de juiste coach uitpikt.

De make-uplooks voor straks

Make-up draait meer dan ooit om het in de verf zetten van je persoonlijkheid. Trends (grafische eyeliner, knalkleuren…) dienen als inspiratiebronnen die je aanpast aan je eigen stijl. Kijk en creëer jóuw look.

Leve de Slechte Moeders!

Stresskonijn, angsthaas of warhoofd, zodra je kinderen krijgt, word je verondersteld altijd kalm te blijven en verstandig te reageren. Duim omhoog voor vrouwen die het recht opeisen om af en toe een bad mum te zijn.

Vlieg erin!-recepten

Met een opa, vader en broer in de horeca, Sergio Herman als man en vier eigen kookboeken vormt lekker eten ook de rode draad in het leven van Ellemieke Vermolen. Deze maand: recepten voor energiek weer aan het werk.

Chaoot of neuroot?

Terwijl de een geen rust vindt als niet alles perfect gepland is, maakt de ander er altijd weer vrolijk een rommeltje van. Kan – en moet – je daar eigenlijk iets aan veranderen?

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 22 augustus in de winkel.