Home Mode Het mysterie van de naked dress opgelost!

Het mysterie van de naked dress opgelost!

Het mysterie van de naked dress opgelost!

The dress of the moment  op de rode loper is de naked dress, een jurk waarbij de (weinige) stof op een erg strategische manier wordt gedrapeerd rond je lichaam (lees: enkel rond je no-gozones). De vraag die telkens door ons hoofd raast als we zo’n jurk spotten: wat dragen die celebs er nu onder? 

 

Indien het antwoord “niets” zou zijn, kunnen wij wel enkele doemscenario’s bedenken. Dit is dan (gelukkig)  ook niet het geval. Stilisten-duo Mariel Haenn en Rob Zanardi, die onder andere J-Lo, Gwen Stefani en Rachel McAdams kleedden, deden hun goed bewaarde geheimpje omtrent de naked dress (en wat je eronder draagt) uit de doeken.

Ook Gwen Stefani, vaste klant van Haenn en Zanardi, zwichtte voor de naked dress:

Flower Bombshell @gwenstefani wearing @yaninafashion #RandM

A post shared by Mariel Haenn (@marielwashere) on

Ook Emma Watson durft ook steeds meer van zichzelf bloot te geven. Bekijk hier haar onthullende foto’s voor Vanity Fair.

Mystery solved

‘Ik verklap dat geheimpje graag! Wij gebruiken plakstrings‘, aldus Haenn. Een string? ‘Dat is eigenlijk een string zonder zijkanten. Ze gebruiken het ook tijdens seksscènes en wij hebben het standaard in onze kit zitten. Je kan het gewoon in een kostuumwinkel kopen.’

Toegegeven, het klinkt niet echt comfortabel, zo bekennen ook de twee stylisten. Maar efficiënt zijn deze plakstrings wel! En om mooi te zijn…

Lees ook: