Home Mode Hét stijlicoon: Model of the Year

Hét stijlicoon: Model of the Year

Hét stijlicoon: Model of the Year

Wie anders om onze soldenspecial te openen dan een topmodel van eigen bodem, die dagelijks tot over haar oren in de laatste nieuwe mode zit? Amélie Lens is het Belgische topmodel van het jaar. De klap op de vuurpijl is de collectie van & Other Stories waarvan zij het gezicht is. Ze showt ons haar persoonlijke stijl en wat ze zelf het liefst draagt, ver weg van castings, shoots en catwalks. Al wat jou nog te doen staat, is haar stijladvies op te volgen en de mooiste items nu voor een prijsje te shoppen. Lang leve de solden!

Steel Amélies stijl

The Look: Dandelion Dandy

De nieuwe dandy is cool, tongue in cheek én vrouwelijk. Want vrouwen hebben de kledingkast van hun man nooit eerder zo intensief geplunderd als dit seizoen.

Stijlgenoten: Florence Welch van Florence and the Machine en Tilda Swinton

Amelie Lens

 

The look: Classy Sportief

Bermuda’s zijn terug van weggeweest. Draag je bermuda met leuke sneakers in plaats van laarsjes voor een vlottere look. Durf zwart en marineblauw ook samen te dragen: een stijlvolle mix die al jaren – onterecht – als not done wordt afgeschilderd.

Stijlgenoten: Claudia Schiffer en Gwyneth Paltrow

Amelie Lens

 

The look: Nonchalante Tomboy

Een beetje androgyn, maar wel met romantische invloeden. Een coole skinny jeans is nooit ver weg, maar de lange winterjas wordt nu ingewisseld voor een leren exemplaar.

Stijlgenoten: Kate Moss en Alexa Chung

Amelie Lens