Altijd al gedroomd van een designer tas of schoenen maar begin je te duizelen bij de prijzen? Bij Labellov – de exclusieve webshop voor luxe labels – shop je zowel vintage, ‘pre-loved’ als nieuwere stuks. Nòg beter wordt het nu ze een Super Sale doen waarbij je jouw favoriete designerlabel aan een spotprijs shopt. Noteer 15 tot 19 oktober alvast in je agenda!

Kortingen tot -80%

Naast een webshop heeft Labellov ook een fysieke showroom op het Antwerpse Zuid. Daar vindt van 15 tot en met 19 oktober een Designer Super Sale plaats. De kortingen gaan tot -80%, waardoor je een Delvaux tas, een paar Gucci loafers of een Chanel jasje aan een fractie van de originele prijs kan bemachtigen. Daarnaast worden er ook unieke stock items verkocht die niet online te koop zijn. Gaan dus!

PS: Heb je zelf een mooi item dat je een tweede leven wil geven? Neem je designer tas of accessoire mee en laat het gratis schatten door de Labellov experts. Wie weet maak je er nog iemand héél gelukkig mee – en kan jij de centen investeren in dat item dat je al zooo lang wilde ;-).

Praktisch

Adres

Verlatstraat 15, 2000 Antwerpen.

Openingsuren

  • Dinsdag 15 oktober 10u – 20u
  • Woensdag 16 oktober 10u – 20u
  • Donderdag 17 oktober 10u – 18u
  • Vrijdag 18 oktober 10u – 18u
  • Zaterdag 19 oktober 10u – 16u

Mode voor de herfst