Op zoek naar een nieuwe handtas? Modemeisjes hebben hun oog laten vallen op een welbepaalde it-bag die – tot ons groot geluk – helemaal niet zo duur is.

Elk seizoen heeft zijn tas du moment. Deze zomer lijken sterren en fashionista’s te hebben gekozen voor een specifiek model: klein, kleurrijk, past bij zowat elke outfit en die géén klein fortuin kost.

Shop de trend voor € 89

Klein, betaalbaar en verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren: fashionista’s hebben er een lievelingetje bij. De tas in kwestie is de Gabbi van JW Pei. Deze kleine, maar praktische tas wordt aan de arm van talloze influencers gespot. Naast zijn elegant model, heeft deze tas haar populariteit te danken aan het feit dat ze beschikbaar is in trendy tinten zoals oranje, lila, smaragdgroen of kanariegeel. Zij die het iets klassieker willen, kunnen ook kiezen voor wit, beige of zwart. Kortom, deze tas past zich moeiteloos aan, ongeacht je stijl. Niet enkel modemeisjes hebben hun hart verloren aan deze tas, maar ook talloze sterren, waaronder Gigi Hadid, Hailey Bieber en Emily Ratajkowski.

Modemeisjes kiezen misschien vaak voor minder betaalbare tassen, maar dit model van JW Pei bewijst duidelijk het tegendeel. Vergeet prijzen met 3 tot 4 cijfers, deze kleine Gabbi-tas kan je in huis halen voor slechts 89 euro. Het wordt nog beter, want JW Pei biedt momenteel een korting aan van 10% op elk stuk van de webshop. Haasten is de boodschap, want deze tassen verkopen als zoete broodjes.

Meer lezen:

Openingsbeeld van Getty Images