29 april 2011, je herinnert het je vast wel. Dé dag waarop Prins William zijn Kate – in prachtige kanten bruidsjurk met ellenlange sleep – naar het altaar droeg. De Duchess werd gehuld in een ontwerp van Sarah Burton voor het modehuis Alexander McQueen. Maar wat niemand wist, is dat Middleton ‘s avonds de jurk uitzwierde en een tweede wedding gown tevoorschijn toverde. Quelle surprise!

Outfit change

Excitement alom, want wij hebben zonet een goed bewaard geheim ontdekt van de Britse royals. Na Kate en Williams ja-woord in het Londense Westminster Abbey en hun wuifpartijtje op het balkon van Buckingham Palace, wisselde de Hertogin van Cambridge vlak voor haar dansfeest van jurk.

Satijnen jurk

Ze ruilde haar lange kanten mouwen in voor een romantische schouderloze jurk uit satijn, ook ontworpen door Sarah Burton. De diamanten tailleriem en het furry vestje zorgden voor een comfortabele maar luxueuze tweede bruidslook.

Waarom deze jurk tot nu onder de radar bleef? Ze droeg hem enkel binnen voor het diner en het avondfeest waardoor de lenzen van de paparazzi hem niet konden snappen. You sneaky Katy!

Meer over Kate Middleton