Dat A-listers nogal eens stijltips van elkaar overnemen, merkten we al aan dit tasje dat zowel Pippa Middleton als Meghan Markle in haar garderobe heeft. Diezelfde toen-nog-royal Meghan werd eveneens gespot in dezelfde winterjas als Blake Lively. Ook in royal/celeb land ‘stelen’ ze dus weleens outfits van elkaar en dat gebeurde ook met Kate Middleton en Alexa Chung.

Smaragdgroene glitterjurk

Onlangs woonde Kate Middleton een receptie van de Britse ambassadeur van Ierland bij. Verrassend? Ze droeg dezelfde smaragdgroene glitterjurk die Alexa Chung 3 jaar geleden al eens uit de kast trok. Ze stylede de midi van het label The Vampire’s Wife met emerald pumps, een gouden clutch en een paar gouden statement oorbellen.

Populair bij celebs

Voor een keer dus niet één van haar favoriete designers, wél een merk dat enorm populair is onder celebs. Zo werden er op het trouwfeest van Harry en Meghan maar liefst drie celebs gespot in een jurk van The Vampire’s Wife. De fanclub groeit elke dag: ook Amber Heard, Busy Phillips, Chloë Grace Moretz, Natalie Portman en Jennifer Aniston lijken het merk leuk te vinden en nu kan dus ook de Duchess aan dat lijstje worden toegevoegd.

Wie ook al langer fan is? Alexa Chung! Het modemeisje droeg exact dezelfde emeraldgroene The Falconetti Dress ook al eens in 2017. Ze combineerde hem met een polkadot panty, stiletto’s en gouden kettingkje.

Wie draagt de jurk beter: breng jouw stem uit

Shop The Vampire’s Wife

Welk prijskaartje er ook de jurk bengelt? Hij kost zo’n 1840 euro! Bij ons is-ie niet te koop maar online vind je wel een paar stuks uit de collectie. Tast wel even diep in je buidel, want het prijskaartje is niet min…

Rode mini-jurk met pofmouwen

The Vampire’s Wife
€ 990 – Shop het hier

Lichtroze satijnen jurk

The Vampire’s Wife
€ 1510 – Shop het hier

Gele mini-jurk met ruffles

The Vampire’s Wife
€ 925 – Shop het hier

Katoenen bloemenblouse

The Vampire’s Wife
€ 460 – Shop het hier

Satijnen jurkje met bloemen

The Vampire’s Wife
€ 875 – Shop het hier

Meer mode