Het kleurenpalet waar we als 6-jarigen van droomden, staat dit najaar weer op ons verlanglijstje. Zij het dit keer niet in de vorm van plastic speelgoedhakken. Je raadt het al: deze herfst grijpen we massaal naar knalkleuren als rood, roze en paars. Variërend van felrood tot violet, zo draag je dé kleuren voor de herfst en winter van 2020.

1. Laag over laag

Laagjes, laagjes, en – juist ja – nog een laagje. Een broek met een jurk en daaronder nog een blouse, een kostuum met hoge laarzen en daarover nog een jas. We gaan voor volume dit najaar. Een geslaagde look heeft trouwens te maken met de mix van materialen. Kies bijvoorbeeld voor een volledig roze look met een jeans met daarover een jurk, een coltrui en een puffer jacket.

2. Vol volume

Wijd is het nieuwe skinny! Volume verkrijg je niet alleen met laagjes. Ook door te kiezen voor de juiste kledingitems creëer je eenvoudig een interessante look. Ga dit najaar voor volume in je mouwen en broekspijpen. Creëer contrast door de rest van je outfit nauwaansluitend te houden, of doe net het tegenovergestelde en combineer volume op meerdere plaatsen voor een speels effect.

3. Vloeken mag

Vloeken is dit seizoen niet alleen toegestaan, het is zelfs wenselijk. Rood, paars en roze horen dit seizoen wél bij elkaar. Beperk de prints bij deze look en kies voor effen stoffen in botsende kleuren. Wil je toch print toevoegen, ga dan voor een accessoire met print. Kleurfanaat Zeena Shah maakte haar rood-roze-outfit nóg spannender met een tasje met dierenprint en stoere laarsjes.

Shop je eigen rood-paars-roze outfit

Leren jurk

Oscar The Collection
Shop hem in een van deze winkels

Blouse

Samsøe & Samsøe
€ 129 – Shop hem hier

Bralette

Hunkemöller 
€ 22,99 – Shop hem hier

Mini-jurk

Ba&sh
€ 220 – Shop hem hier

Grafische trui

Caroline Biss
€ 150 – Shop hem hier

Pet

Daily Paper via Avail
€ 49,95 – Shop hem hier

Rode pantalon

Xandres
€ 83,40 (i.p.v. € 139) – Shop hem hier

Fluo pantalon

Maje 
€ 97,50 (i.p.v. € 195) – Shop hem hier

Mantel

Max Mara
€ 725 – Shop hem hier

Zonnebril

Chloé
€ 295 – Shop hem hier

Chino

Scotch & Soda
€ 109,95 – Shop hem hier

Zip up sweater

Samsøe & Samsøe
€ 179 – Shop hem hier

Beha

Primadonna
€ 94,95 – Shop hem hier

Shopper

Baum und Pferdgarten
€ 119 – Shop hem hier

Mini-jurk

Scotch & Soda
€ 109,95 – Shop hem hier

ZIN IN NOG MEER MOOIE NAJAARSMODE?

Wat zijn de trends voor het nieuwe seizoen? Hoe moet het verder met de mode na corona? Lees alles over mode in het septembernummer van Feeling en op Feeling.be!

Meer over mode en trends: