Het modestuk bij uitstek dat zich zowel leent voor een relaxte dag in quarantaine als voor een dagje zomers struinen of shoppen in de stad? Een casual, maar luchtige jump- of playsuit natuurlijk. Welke modellen op dit moment helemaal hip en trending zijn? Een paar stijltips en guidelines op een rij!

3 x streetstyle hippe jump- en playsuits

1. Pink leopard

Jump- en playsuits in een fel fuchsia of net een zacht oudroze kleurtje doen het op dit moment erg goed. Zowel stoere boilersuit-exemplaren met veel knopen en zakken, als simpele, luchtige exemplaren met brede palazzo-pijpen in katoen of linnen en korte schattige playsuits in roze zijn ‘in’. Ook de stijlvolle Deense influencer Jeanette Madsen is fan.

2. Vintage flowers

Ook los om het lijf flodderende jumpsuits in linnen, retro-getinte boilersuits of overall-exemplaren met een oldskool vintage toets zijn ‘in’. Ook weer erg trending: de klassieke salopette – zowel met lange als met korte pijpjes weer een ding.

3. Overgooiers en overalls

Tot slot, technisch gezien niet écht een play- of jumpsuit, maar ook overalls zonder pijpen, maar met een rok aan de onderzijde zijn weer helemaal ‘in’ deze zomer. Vooral exemplaren in jeans met een strookje buttons en vast te gespen schouderbandjes doen het goed. Maar ook vintage overgooiers met een stukje retro-stof zijn in trending.

De leukste play- en jumpsuits uit onze lokale webshops:

Roze boilersuit met lint in de taille

Wear Store, € 199,80. Koop het hier

Boilersuit in hot pink

Isabel Marant, 690. Koop het hier

Witte overgooier

American vintage, € 112. Koop het hier

Jumpsuit met bloemenmotief

Zara, € 39,95. Koop hem hier

Overall met print

Missoni, € 730. Koop hem hier

Zacht-oranje jumpsuit met open rug en gekruiste banden

Sé-Em, € 145. Koop hem hier

Retro playsuit met bloemenmotief

Zara, € 49,95. Koop het hier

Denim overall loose fit

Agolde, € 395hier. Koop het

Lichtblauwe jumpsuit met koordje

Les Soeurs, € 179. Koop het hier

Pink leopard jumpsuit

Bellerose, € 179. Koop hem hier

Lees ook