Het modestuk bij uitstek dat zich zowel leent voor een dag thuiswerken als voor een dagje zomers struinen of shoppen in de stad? Een casual, maar luchtige jump- of playsuit natuurlijk. Welke modellen op dit moment helemaal hip en trending zijn? Een paar stijltips en guidelines op een rij!

3 x streetstyle hippe jump- en playsuits

1. Ga voor roze

Jump- en playsuits in fel fuchsia of net een zacht oudroze kleur doen het op dit moment erg goed. Zowel stoere boilersuit-exemplaren met veel knopen en zakken als simpele, luchtige exemplaren met brede palazzo-pijpen in katoen of linnen en korte schattige playsuits in roze zijn ‘in’. Ook de stijlvolle Deense influencer Jeanette Madsen is fan.

2. Retro doet het altijd goed

Ook los om het lijf flodderende jumpsuits in linnen, retro-getinte boilersuits of overall-exemplaren met een oldskool vintage toets zijn ‘in’. Ook weer erg trending: de klassieke salopette – zowel met lange als met korte pijpjes weer een ding.

3. Overgooiers en overalls

Tot slot, technisch gezien niet écht een play- of jumpsuit, maar ook overalls zonder pijpen, maar met een rok onderaan zijn weer helemaal ‘in’ deze zomer. Vooral exemplaren in jeans met een strookje buttons en vast te gespen schouderbandjes doen het goed. Maar ook vintage overgooiers met een stukje retro-stof zijn in de mode.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAYSOFGOLD (@daysofgold_)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De leukste play- en jumpsuits:

Roze boilersuit met riem in de taille

Wear Store, € 99. Koop het hier

Boilersuit in glanzende stof

Isabel Marant, 890. Koop het hier

Knaloranje jumpsuit

American vintage, € 195. Koop het hier

Jumpsuit met ruitjes-print

Wear Store, € 105. Koop hem hier

Zacht-oranje jumpsuit met open rug en gekruiste banden

Sé-Em, € 145. Koop hem hier

Overgooier in jeans

Levi’s via Bellerose, € 134,95. Koop het hier

Oudroze jumpsuit

Les Soeurs, € 129,95. Koop het hier

Playsuit in hemdstof

Thelma, € 139. Koop het hier

Lees ook