Al van het Markle-effect gehoord? Wil zoveel zeggen dat wanneer Meghan Markle iets draagt, het diezelfde dag nog is uitverkocht (zoals bij dit soort jurkje bijvoorbeeld). Toch doet de Duchess af en toe ook eens aan copy catting, want dit voorjaar rakelde ze een jurkje op dat Kim K. én Blake Lively meer dan tien jaar geleden al droegen!

Copy cat Markle

Het gaat om een midi kokerjurkje met waterval-halslijn en dunne zwarte riemJackie O heet-ie en voor € 325,54 koop je ‘m bij Black HaloKim Kardashian droeg hem naar de eerste verjaardagsparty van ‘944 Magazine’ in Hotel Stoli te Los Angeles. Dat was op 3 mei 2007!

Exact twee weken later trok Blake Livelytoen nog zonder gecorrigeerde neus datzelfde jurkje aan naar de presentatie van CW Network Upfront in New York.

Toen Meghan Markle op 19 april 2018, een maand voor haar sprookjeshuwelijk, met dezelfde jurk paradeerde tijdens de Women’s Empowerment receptie in Londen, ging er dan ook een belletje rinkelen. De Duchess trok wél een zwart exemplaar uit de kast en droeg er zwarte pumps met enkelbandjes en een clutch van Gucci bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer over Meghan Markle