Vrijheid blijheid en daarom wordt dit seizoen hét seizoen van de kleuren. Geen sombere herst en winter dankzij de trendkleuren van het moment: fuchsia, oranje, grasgroen en blauw. Ontdek de beste looks hier.

Los van al die kleurengekte bestaan er ook een paar kleuren waarmee je je look een instant upgrade kan geven. Welke? Met deze 5 opmerkelijke kleurencombinaties ziet je outfit er een in oogwenk veel duurder en luxueuzer uit!

Met deze 5 x trending kleurencombo’s ziet je outfit er instant duurder uit

1. Roze + groen

De eerste kleurencombinatie die je dit najaar absoluut in huis wil halen is fuchsia met groen! Door deze kleuren met elkaar te combineren krijg je een trending colour block-silhouet: het contrast tussen beide geeft je look meteen ook de nodige finesse mee.

2. Oranje + roze

Oranje en roze: een tweede kleurencombinatie die bewijst dat je felle kleuren het hele jaar door kan dragen. Happy mood, maar somber weer? Je zal nog steeds je regenjas moeten dragen, maar kies i.pv. een klassieke variant een fel roos exemplaar en combineer het met een leuk oranje item.

3. Groen + blauw

Als de lucht blauw is, is het gras groen. Deze twee kleuren passen perfect bij elkaar en niet iedereen weet dat. Als je het nog nooit hebt geprobeerd, dan is dit het teken om het te doen. Een fleurige kantoorlook nodig? Creëer dan een outfit met een groene blazer en een blauwe broek, werk het af met een sportieve sneaker and you’re good to go!

4. Violet + oranje

Nog een echt trendkleur dat dit modeseizoen absoluut terugkeert is violet. Deze kleur kan je perfect op casual looks combineren met wit. Maar als je voor dat extraatje wil gaan, dan is oranje de beste tint om aan je outfit toe te voegen.

5. Fel roze + rood

Tot slot, ook een vaak gespotte color block-combinatie is rood met felroze. Dankzij de ongebruikelijke aard van een outfit die deze twee felle en uitgesproken contrasterende kleuren met elkaar combineert, oogt zo’n silhouet wel instant upscale en ‘fashion minded‘.

Shop je eigen luxueuze kleurencombo’s hier:

Fuschia blouse in satijn

Zara

€ 39,95 – Shop het hier.

Donkergroene broek met rechte pijpen

Essentiel

€ 225 – Shop het hier.

Alpacawolmix vest

Selected

€ 79,99 – Shop het hier.

Roze jeans

Ganni

€ 225 – Shop het hier.

Gestreepte sweater

Les Jumelles

€ 59,99 – Shop het hier.

High-waisted rok in blauw

MaxMara

€ 339 – Shop het hier.

Sweater in violet

Monki

€ 25 – Shop het hier.

Oranje mini-rokje

H&M

€ 12,99 – Shop het hier.

Oversized sweater in roze

Weekday

€ 55 – Shop het hier.

Gestreept overhemd met borstzakje

€ 145 – Shop het hier.

Meer lezen over mode: