Ja, hoor sportieve sneakers met een streepje kleur of een simpel tennisschoentje zijn nog steeds trending. Toch is er één basic schoen waar dezer dagen wel erg veel modemeiden mee gespot worden. Dewelke? Wel: een simpele zwarte converse All Star.

Hoe je de oldschool sneaker combineert tot een stijlvol silhouet? Drie opties op een rij.

3 x on trend All star

1. College cool

De Parijse Anne-Laure Mais combineert haar oldschool zwarte schoen met een college boyfriend sweater met groot geletterde print en een al even oldschool lichtjes flared jeans in wit. Door er een compleet oversized blazer overheen te gooien, maakt ze het geheel toch weer net dat tikje meer upscale.

2. Skater girl

Dat je ook na je tienerjaren nog perfect mag gaan voor een Billie Eilish meets Avril Lavigne look, bewijst de Nederlandse Claire Rose. Combineer met een simpele zwarte jeans in straight fit, een witte tank top en loshangend wit shirt. Vergeet ook zeker je accessoire met lichte grunge vibe niet.

3. Artistiek in kleur

Dat zwart (of wit) niet je enige optie is, laat fotografe en model McKayla Chandler dan weer zien. Mits de juiste combinatie kan ook een all star in kleur perfect. Favoriete tinten van het moment? Geel, roze, of groen. Combineer met een niet te drukke outfit met een vleugje flou artistique. Stoere, baggy items werken prima.

Shop je eigen converse sneakers hier:

Low top all stars in lichtblauw

Converse, € 65. Koop ze hier

Chuck Taylor classic all stars in zwart

Converse, € 70. Koop ze hier

Low Top all stars in roze

Converse, € 65. Koop ze hier

Millie by you all stars met print

Converse, € 105. Koop ze hier

Chuck Taylor classic all stars in wit

Converse, € 65. Koop ze hier

Meer lezen over mode en trends: