Nadat Björk in februari de cover van de IJslandse Glamour sierde in een vaginajurk, maakt nu ook Janelle Monáe haar opwachting in een vaginabroek. Meer zelfs, ze baart er zelfs een actrice uit.

Yonic Fashion (Vagina’s in mode), lijkt een trend. In februari sierde zangeres Björk de cover de Ijslandse Glamour in een vaginajurk. Gewaagd én origineel. Nu danst de Amerikaanse zangeres en muziekproducent Janelle Monáe in haar nieuwste videoclip ‘Pynk’ in een roze vaginabroek. De Nederlander Duran Lantink ontwierp de broek.

Emma Westenberg, een Nederlandse filmmaker, regisseerde de video. Janelle Monáe danst in de vaginabroek waaruit actrice Tessa Thompson geboren lijkt te worden. Belangrijk is vooral de boodschap die eraan vasthangt: ‘Pynk is een viering van zelfliefde, seksualiteit en pussy power! Pynk is de kleur die ons allen verbindt, want roze is de kleur die verborgen zit in de diepste en donkerste hoekjes van alle mensen’. Amen for that!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer video’s: