Volle boezem? Er zijn een aantal tips & tricks waarmee je rekening moet houden als je jouw zwemoutfit gaat shoppen. Zorg voor een bikinitop of badpak met voldoende ondersteuning (een beugel is in de meeste gevallen de beste optie). Als je jouw borsten niet groter wil laten lijken, draag dan vooral geen drukke motiefjes en franjes. Met deze 10 modellen zit je alvast safe.

1. Sensueel decolleté

De zomer is hét moment om uit te pakken met een sensueel decolleté. Je toont graag wat cleavage maar draagt liever swimwear die je borsten extra veel steun geeft? Dan is een triangelbikinitopje of -badpak perfect voor jou.

2. Sierlijke benen en heupen

Je sierlijke benen en heupen benadrukken, doe je met een bikinislipje dat wat hoger is uitgesneden. Speel je het liefst op veilig, ga dan voor een klassieke slip. Hou je van een pittige beachlook, combineer je bikinitopje dan met een vrouwelijk heupslipje met lintjes.

3. Zomers zandloperfiguur

Zet je zandloperfiguur in de verf met opvallende kleurtjes of ga voor streepjes die je vrouwelijke shape accentueren. Stijltip: flatteer je natuurlijke vormen met streepjes op de juiste plaatsen: aan je decolleté, in je taille of aan je billen. Sexy en stoer!

7 x badmode voor volle boezem

Capri badpak met kruisrug

Pain de Sucre
€ 140 – Shop het hier

Gina triangelbikini met mousse cups

MarieJo
Top: € 79,95 / Broekje: € 39,95 – Shop het hier

CALIFORNIA strapless bikini met mousse

PrimaDonna
Top: € 99,95 // Broekje: € 45,95 – Shop het hier

Blake bustier

Pain de Sucre
€ 100 – Shop het hier

NEVADA triangelbikini met mousse cups

PrimaDonna
Top: € 99,95 / Broekje: € 49,95 – Shop het hier

MONICA bikini hartvorm met mousse

MarieJo
Top: € 89,95 / Broekje: € 39,95 – Shop het hier

Blake bustier

Pain de Sucre
€ 110 – Shop het hier

Openingsbeeld: PrimaDonna SS19

Tips voor je gaat zonnen