Home Mode Must have Apps for Fashion Lovers

Must have Apps for Fashion Lovers

Must have Apps for Fashion Lovers

Smartphones en tablets, ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Als we er dan toch mee rondzeulen, halen we er maar meteen het beste uit ook. Hieronder alvast 5 must-have fashionapps.

1. ChicFeed

Streetstyle Blogs zijn hot en inspirerend. Maar het zijn er vooral ook heel erg veel. Wie alles wil volgen, heeft een fulltime job. Dankzij ChicFeed gaat dat heel wat sneller. Deze handige app verzamelt al jouw favoriete streetstyle blogs in 1 app. Zo hoef je nooit een outfitpost of een DIY te missen.

2. Fashion TV

Fashionista's met digitale televisie hebben al lang de zender Fashion TV ontdekt. Dat is een non-stop bron van al het reilen en zeilen in modeland. Van catwalks tot privéfeestjes, model talks en fotosessies, je krijgt een blik voor en achter de schermen. En waarom zou dat zich moeten beperken tot je televisiescherm. Met de Fashion TV app kan je overal genieten van de laatste runwayshows, new faces en highest fashion.

3. What to Wear

Onze Nederlandse Sanoma-collega's begrijpen jouw garderobeproblemen volledig: een kast vol en niets om aan te trekken. Geen idee welke outfit je moet kiezen vandaag? Check dan gewoon even de What To Wear app voor de outfit van de dag en het probleem is van de baan. Extra cool? Regenweer of volle zon? De app is up-to-date en past zich meteen aan aan de weersomstandigheden-du-jour.

4. ShopStyle Mobile

Online shoppen hoeft geen impuls te zijn. Wie graag een weloverwogen aankoop doet via internet, download eerst de ShopStyle Mobile App. Deze app verzamelt een 300-tal retailers in één programma. Zo kan je stijlen en prijzen vergelijken a volonté.

5. Trendstop Trendtracker

Echte fashionista's doen niet aan wat nu hip is, maar dragen wat volgend jaar mode wordt. Dat wordt een stuk makkelijker met de Trendstop Trendtracker. Dankzij deze app ken jij de komende trends nog voor ze uberhaupt uit zijn. Die smartphones toch. (EG)