Als we van één volkje de modetrucjes willen kennen, is het wel van Parisiennes. Ze zien er altijd elegant en vrouwelijk uit, maar toch ook een tikje badass en uitdagend. Een uiterst aanlokkelijke combinatie. Welke statement stukken én basics er steevast in de kast van van een échte Parisienne hangen? We zetten de belangrijkste stijlregels en fashion secrets even op een rij!

 

1. ‘Parisian chic’: tussen elegant en stoer

Wat de stijl van Parisiennes tegelijkertijd zó herkenbaar én bijzonder maakt, is de unieke manier waarop ze stijlvol elegant met stoer en een stukje rock-‘n-roll weten te combineren. Hoe ze dat uniek totaalpakketje bij elkaar weten te combineren?

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Stijlgids

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2020 hier.

Lees meer over mode en trends:

Openingsbeeld: GettyImages