Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
De solden lopen op zijn eind en (eindelijk!) is het moment daar dat de previews voor de herfstcollecties verschijnen. Misschien was je er deze zomer ook al weg van, maar wij spotten de leuke off shoulder trend ook voor dit najaar terug. Let dus goed op als je je kleerkast winterproof maakt want een jeanstop kan bijvoorbeeld zowel zomer als winter. Dit zijn alvast onze favorieten voor het najaar!

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on

 

Een ware eyecatcher

Van jurkjes tot bloesjes, de off shoulder trend staat in verschillende najaarscollecties weer in de spotlight. Dankzij dit stuk kan je subtiel een beetje huid blootgegeven en voor een ware eyecatcher zorgen. De combinatiemogelijkheden zijn trouwens eindeloos: met een flared jeans en sneakers voor een casual look of met een klassieke zwarte broek en hakken voor een iets mannelijkere maar des te verleidelijkere look.

Op zoek naar nog enkele leuke accessoires om je look volledig af te maken? Check dan zeker dé opvolger van de Stan Smith sneaker of deze romantische rosé gold accessoires.

Fotospecial: de off shoulder van dit najaar

Vorige

1. Asos

€45,07 – Bekijk het hier

Vorige