Zalando doet het opnieuw! Ja hoor, alweer een klepper van een samenwerking is coming, met niemand minder dan het Italiaanse modehuis Marni. 

Het Italiaanse modehuis herinterpreteert enkele iconische schoenmerken voor een limited edition. En de happy ones zijn: Dr. Martens, Reebok, Timberland en Vans. En wij natuurlijk!

#StepIntoMarni

‘Het customizen van de vier gevestigde merken met elk een eigen stijl, was een spannende uitdaging, aangezien je een balans moet vinden tussen verscheidene elementen en de verschillende identiteiten van de merken. De samenwerking met Zalando bereikt direct een zeer groot publiek, dat zal worden uitgenodigd om de esthetiek van Marni vanuit een nieuw perspectief te beleven en te waarderen’, zegt Marni.

De limited edition is exclusief te koop bij Zalando vanaf 27 oktober 2016. Vergeet zeker de hashtag #StepIntoMARNI niet bij het posten van je nieuwe Marni‘s.

Benieuwd naar vorige samenwerkingen van Zalando? Bekijk hier de fashionable fit campagne met Anna Ewers. Ook de Share Your Style campagne van vorig jaar was een schot in de roos.