Op 13 april ligt dé huwelijkscollectie van het Britse merk Topshop eindelijk in de rekken. En na het zien van de eerste beelden kunnen wij niet anders dan beginnen met aftellen.

 

Say yes to the dress

Topshop lanceert voor het eerst haar eigen capsulecollectie met trouwjurken en andere accessoires voor jouw D-Day. Het doel? De moderne bruid op haar grote dag laten stralen. Het sleutelwoord van de collectie is dan ook moderniteit: geen franjes en pailletten, maar eenvoud siert. Dat klinkt als muziek in onze oren.

Mini prijs voor een maxi collectie

5 limited editie trouwjurken, 25 jurken voor bruidsmeisjes, veel schoenen, lingerie in overvloed en een aantal haaraccessoires: Topshop verwent de moderne bruid! En het beste van alles: de kleine prijzen die variëren van € 490 tot € 1100 voor trouwjurken, € 117 tot € 325 voor de bruidsmeisjes en schoenen voor ongeveer € 110. Van modern tot vintage met tussendoor klassiek, er is voor elk wat wils! Een ontspannen strandbruiloft, een chique ceremonie in de stad of in een kapel op het platteland, Topshop heeft deze collectie gemaakt om alle bruidjes te pleasen.

De collectie zal beschikbaar zijn in beperkte oplage vanaf 13 april op de website van het merk en in een aantal geselecteerde winkels. En als je de jurk van je dromen niet wilt missen, maak je dan geen zorgen, je kan je nu inschrijven om gewaarschuwd te worden via e-mail wanneer de collectie beschikbaar is.

Bereid je voor op een fantastisch huwelijk!

6 fouten die je moet vermijden bij het kiezen van een verlovingsring
Dit is de meest gewilde trouwjurk ter wereld
Deze 7 romantische quotes brengen je in de zevende hemel