Geen tickets via social media kunnen bemachtigen? Niet getreurd, dankzij Feeling kan je er 24 september tòch bijzijn op de Live Show van Etam. Virtueel weliswaar, maar wél front row (iets wat niet alle 4000 aanwezigen ginder kunnen zeggen). Nestel jezelf in de zetel, pak er een goed wijntje bij en scroll naar beneden om van de show te genieten. With pleasure.

#feelfree

Voor deze twaalfde editie van de Live Show lapt Etam de regels van traditionele modeshows aan haar laars en kondigt het lingeriemerk een internationaal event aan in Rolland Garros, op het nieuwe Simonne-Mathieu veld. De explosieve show – met mode én muziek – zal volledig draaien rond hun laatste campagne #feelfree.

Naast veel nieuwe behaatjes, onderbroeken, bodies en nachtkleding zullen er ook vijf vrouwelijke artiesten optreden tijdens de show. Ze zullen op hun manier tonen waar de French Liberté van Etam voor staat. Een tipje van de sluier: Aya Nakamura en Ava Max maken deel uit van de line-up! Ontdek de drie andere artiesten op de sociale netwerken van Etam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Livestream Etam Show 2019


Openingsbeeld: Etam FW19 Body Kiss

Meer mode