https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Mode & Other Stories komt naar Hasselt
& Other Stories komt naar Hasselt

Goed nieuws: & Other Stories komt naar Hasselt

& Other Stories, de modeketen die eigendom is van de H&M-groep, kondigde vandaag aan dat ze in de lente van 2017 een winkel zullen openen in de Hoogstraat in Hasselt.

“We zijn echt blij dat we een winkel mogen openen in het hartje van Hasselt en we kijken er al naar uit om nog meer Belgische klanten te ontmoeten en hun interpretaties van onze collecties te zien,” zegt Samuel Fernström, Managing Director van & Other Stories.

De Hoogstraat ligt in het hartje van historische stadscentrum van Hasselt. De straten zijn er autovrij en voetgangers hebben dus vrij spel. Bovendien ligt de straat ook op een boogscheut van het bruisende centrale marktplein en vlak achter de middeleeuwse kathedraal. Plan jij een heel dagje Hasselt? Ontdek dan hier enkele adresjes waar je je dag kan starten met een heerlijk ontbijt.

& Other Stories werd opgestart in de lente van 2013 en groeide sindsdien aan een duizelingwekkend tempo. De keten biedt vrouwen een uitgebreid gamma aan prêt-à-porter, schoenen, handtassen. Maar ook voor accessoires en schoonheidsproducten ben je bij & Other Stories aan het juiste adres, en dit alles tegen een betaalbare prijs. 

Klanten die niet kunnen wachten tot de winkel in Hasselt opent, kunnen alvast een kijkje nemen in de webshop: www.stories.com. Kan je echt niet wachten om te gaan shoppen in Hasselt? Vergeet dan zeker geen bezoekje te brengen aan de volgende adresjes.

 

Lees ook:

Zomers en zakelijk: 9x kantooroutfits

9x A-lijn jurken die je slanker doen lijken

Keep it simple: 12x minimalistische juweeltjes

 

 

Bron: We love pure