Home Mode Outfits voor een warme dag op kantoor

Outfits voor een warme dag op kantoor

Outfits voor een warme dag op kantoor

Op warme zomerdagen is het vaak moeilijk om een luchtige én stijlvolle outfit uit te kiezen waarmee je op kantoor kan verschijnen. Feeling helpt je op weg, met 5 leuke outfits die helemaal geschikt zijn voor een warme werkdag

BLACK ‘N GOLD

zomerse outfit op het werk

Ook bij hoge temperaturen kan je de little black dress uit de kast halen. Fleur hem voor de gelegenheid op met goudkleurige sandalen en een armbandje

Jurk Zalando Premium Female, Vivienne Westwood Anglomania (349,95 euro) Sandalen Essentiel Infocus (125 euro) Armband H&M (6,99 euro)

BLUE JEANS

denim

Geen zin om je in deze hitte in je jeans te hijsen? Probeer een denim jurk als alternatief. Even leuk en net iets luchtiger. Summer up met toffe espadrilles en een kleurrijke halsketting.

Denim jurk Hilifiger Denim, Elvina Dress (119 euro) Espadrilles Sacha (69,99 euro) Halsketting Sacha (11,99 euro)

COLOR POP

outfits voor warm weer

Zonnige dagen vragen om zonnige kleuren. In een felgekleurd jurkje met toffe espadrilles eronder neem je de zomer mee op kantoor.

Jurk Hampton Bays (139 euro) Espadrilles Fred de la Bretonnière (89,95 euro) Halsketting IKKS (50 euro)

ONE PIECE

werklook bij warm weer

Bij warm weer trek je best zo weinig mogelijk aan. Als je dan toch de dag op kantoor doorbrengt kan je dat het best doen in een one piece jumpsuit. Tof met gemakkelijke slip-ons en een set oorbellen.

Jumpsuit Hampton Bays (129 euro) Slip-ons Sam Edelman (185 euro) Oorbellen Calvin Klein (80 euro)

BOHO CHIC

bohemian

Omdat de bohemian trend graag gezien is op zomerse dagen kunnen we naar hartelust flaneren in maxi dresses en rokken. Met een romantisch sandaaltje eronder en een leuk juweel ademt je outfit de free spirit van midsummer nights.

Maxi skirt Pepe Jeans (99 euro) Sandalen Sam Edelman (149 euro) Tshirt FIlippa K (85 euro) Halsketting Sacha (11,99 euro)

 

Lees ook: