Home Mode Prada brengt kleur op de catwalk tijdens Milaan Fashion Week

Prada brengt kleur op de catwalk tijdens Milaan Fashion Week

Prada brengt kleur op de catwalk tijdens Milaan Fashion Week

Zien en gezien worden, dat is waar het tijdens de modeweken om draait. Designers halen alles uit de kast om hun collectie te laten opvallen, de ene stuurt zijn modellen met crocs de catwalk op, de ander bouwt een volledig pretpark na. Maar waar ons modehart deze week sneller van ging slaan? De show van Prada en nee, dat was niet alleen dankzij de kleding.

 

Een wereldse runway voor Prada

Bij Prada waren het donderdag niet alleen de kleren die spraken, ook hun gezichten op de catwalk. Geen populaire modellen bij het label, wel kleur, met een mooie melange van blanke, donkere en Aziatische gezichten.

Prada Spring/Summer 2017 #pradass17

A post shared by Tommy Ton (@tommyton) on

In het verleden kreeg Prada kritiek voor het tekort aan zwarte en Aziatische modellen in hun shows. Het is ook nog niet heel lang geleden dat Jourdan Dunn de eerste zwarte vrouw was in de Prada shows, sinds Naomi Campbell. Daarin wilde Ashley Brokaw, casting director van het merk, nu verandering brengen.

Ook kleur in Feeling Gold

Feeling_Gold_Foto1-0068

Onze nieuwste Feeling Gold haalt donkere modellen van de catwalk op de cover. Vooraan op het accessoire nummer: Nella Ngingo, een prachtig zwart model met Burundese roots. Ze woont in Nederland en werd gespot toen ze aan het werken was in de vestiaire van één van Amsterdams populairste nachtclubs. Met haar prachtige jukbeenderen en een arm bedekt met inkt, deed ze opdrachten voor magazines en merken als Elle Nederland, Glamour, make-up merk Ellis Faas en nu ook voor Feeling.

cover goldFeeling GOLD Accessoires ligt vanaf 21/09 in de winkel.

Meer nieuws van de runway