Home Mode Preview: de gepimpte schoenen van Marni x Zalando

Preview: de gepimpte schoenen van Marni x Zalando

Preview: de gepimpte schoenen van Marni x Zalando

We kondigden het al een tijdje geleden aan en nu is het bijna zover… de Marni x Zalando collectie is klaar. Het Italiaans luxemerk Marni pimpte enkele modellen van Dr. Martens, Reebok, Timberland en Vans en Feeling geeft je nu al een preview van het catchy resultaat. Kies maar uit!

 

De collectie #StepIntoMARNI is exclusief verkrijgbaar bij Zalando vanaf 27 oktober. Prijzen vind je op de website van Zalando.

Step into Dr. Martens

Dr. Martens blijft honkvast aan hun eenvoudige vormgeving met opvallende stiksels, maar Marni blaast een nieuwe wind door het merk. Met gekreukt leer en details in ruw gesneden kalfsleer is de gepimpte versie een eyecatcher.

Step into Reebok

Een spacey fitnesstouch voor Reebok met deze sportieve update. Helemaal Amerikaans, helemaal gym-proof, helemaal legendarisch. De Instapump Fury en de Club C krijgen van Marni drie kleuren en een opvallende textuur. Een geslaagde twist!

Step into Timberland

Timberland is kwaliteit en stijl. Voor dit exclusieve model zijn glad leer en zacht suède gecombineerd. Het gebreid detail aan de bovenkant van de schoen is uniek en zit lekker comfy tijdens de winter. Met een knipoog naar de bekende Marni-strepen ;-).

Step into Vans

Vans straalt arty-farty jeugdigheid uit, maar dankzij Marni wordt de schoen nét iets luxueuzer. De franjes op het lage model maken het een tikje vrouwelijker zodat je er ook onder een kleedje mee wegkomt dit seizoen.

Dé mooiste collabs van het seizoen

Bekijk hier alle beelden van de collab tussen Kenzo & H&M
Hier is ze dan: de Tommy x Gigi collectie
Alexa Chung gaat verrassende samenwerking aan