De gemakkelijkste manier om je garderobe een upgrade te geven voor het nieuwe modeseizoen? Door in te zetten op een trending stukje footwear natuurlijk. Met welk paar schoenen je de komende maanden een onuitwisbare indruk achterlaat? Deze schoenentrends voor lente en zomer willen wij alvast aan onze voet.

 

Gespot: 10 x schoenentrends voor de lente

1. Fluffy aanstekers

Een paar pluimen of een paar fluffy kleuren enkel iets voor in de winter? Helemaal niet: ook de lente/zomercollecties van 21 zitten boordevol pluizige materialen en veel kleur. Vooral platte instappers met een paar veren of muiltjes met een klein hakje in fluffy pasteltint doen het goed.

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier en laat je inspireren!

 

Meer lezen over modetrends voor 2021:

Beelden: ImaxTree.