Home Mode Sheer is here: 10 x sexy doorkijklooks

Sheer is here: 10 x sexy doorkijklooks

Sheer is here: 10 x sexy doorkijklooks

Big on the runways: doorkijkjurken, -broeken, -rokken en -topsDoorzichtige stoffen spelen met de sexygrens – laat je nét dat tikje te veel zien? – en dat maakt het nu net zo spannend. Modegiganten Dior, Lanvin en Alexander McQueen zijn deze zomer allemaal verknocht aan de doorkijkstof, en passen het niet alleen toe op blouses en tops. Nee, ook rokken en broeken moeten eraan geloven en komen in sheer stoffen. Lekker anders en gedurfd.

Sarah Burton, hoofdontwerper van Alexander McQueen, bevestigt nogmaals de edgy reputatie van het modemerk met deze see-through jurk:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kan het niet sexy genoeg zijn voor jou? Ook deze verleidelijke look is een blijvertje deze zomer.

Voor wie durft

Als je wat deftiger de deur uit moet, kies je best voor doorkijkstof op veilige plaatsen zoals armen, schouders of de onderkant van je rok. Wil je all out gaan (niet letterlijk uiteraard)? Kies dan voor een top of onderstuk dat helemaal doorzichtig is. Belangrijk is wel dat je er mooi ondergoed onder draagt, en dat is geen probleem met het assortiment aan prachtige bralettes die je nu in de winkels vindt.

Ook leuk aan de sheerlook is dat hij perfect compatibel is met die andere trend van het moment: de laagjes look. Combineer doorzichtige stofjes met niet-doorkijkstukken. Een broek met cigarette pijpen onder een doorzichtige rok bijvoorbeeld. Of een blouse met plunging neckline en een sheer topje onder. Probeer vooral veel combinaties uit, deze trend is één groot experiment.

10 x sheer

Sexy jurk

Self-portrait
€380 – Bekijk het hier

Blouse met bloemenborduursel

New Look
€29,95 – Bekijk het hier

Culottes

MCQ Alexander McQueen
€375 – Bekijk het hier

Maxi-jurk

Tommy Hilfiger
€379,95 – Bekijk het hier

Poederroze blouse

Ivy & Oak
€69,95 – Bekijk het hier

Rok met ruffles

Topshop
€89 – Bekijk het hier

T-shirtjurk

Samsoe & Samsoe
€99,95 – Bekijk het hier

Witte blouse

Vila
€44,95 – Bekijk het hier

Kokerrok

Sandro
€195 – Bekijk het hier

Zwarte blouse

Navy London
€54,95 – Bekijk het hier

Voor meer trends: