Tijd voor een feestje waarbij alles een beetje ‘te’ mag zijn: iets te hoge hakken, wat extra glitters, nog een glas champagne. Wij klinken op de eerste fashionproductie in ons land die volledig met de smartphone Nokia 8 werd geshoot!

 

Feeling decembernummer, nu in de winkel

Feeling brengt deze maand als eerste magazine op de Belgische markt een straffe modeshoot én cover die gemaakt werden met een smartphone. De cover die het decembernummer siert en bijhorende shoot werden beiden ingeblikt met een Nokia 8 in een kleurrijke luchtballon. Ja hoor, we eindigen het jaar in stijl!  

Tom Van Noten, senior artdirector Feeling: “We gaan constant op zoek naar manieren om onze covers en modeshoots boeiend te houden, voor zowel lezers als adverteerders. Een shoot, en dan vooral een cover maken met een smartphone, was een gedurfde maar innovatieve keuze. We hadden maar één kans om de cover goed te krijgen en niet veel fotografen staan te springen om zo’n risico te nemen. Maar we zijn enorm tevreden over het resultaat. Het verschil met een gewoon fototoestel is amper te zien, zo goed zijn smartphones tegenwoordig.”

“We hadden maar één kans om de cover goed te krijgen”

An Brouckmans, brandmanager Feeling: “Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone. We wilden onze lezeressen tonen dat je ook met je smartphone prachtige foto’s kunt maken. Door deze shoot te doen met een toestel dat binnen ieders bereik ligt, brengen we Feeling dichter bij de mensen. We zijn dan ook trots op het resultaat en het team dat dit tot een goed einde bracht.”

Video: kijk mee behind the scenes

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nokia 8

Het lijkt alsof deze smartphone als het ware voor je handpalm werd gemaakt, hij ligt zodanig goed in de hand. Een selfie? Nee, een bothie! Dankzij de Dual-Sight modus kan je een foto nemen van de voor-én achterkant tegelijkertijd. Uniek in de wereld van de smartphones, wij testten het meteen uit!

Je merkt het meteen, vakmanschap én leuk extraatjes. Alsook de nieuwe geluidsdimensie is een ervaring op zich. Met de audiofocus kan je het juiste geluid benadrukken terwijl je omgevings-en achtergrondgeluid kan verminderen. Ideaal voor 4K video-opnames. Dankzij het besturingssysteem Android Nougat 7.1.1 blijf je steeds up-to-date met de laatste nieuwe features en beveiligingen. Een must-have als je het ons vraagt. Verkrijgbaar in Steel, tempered Blue, Glossy Blue en Glossy Copper.

Win hier een Nokia 8 Copper t.w.v. €599

Klik hier en maak zelf kan op een Nokia 8 Copper t.w.v. €599