Een airport look is wat ons betreft een comfortabele outfit, zonder dat het lijkt alsof je net je bed bent uitgerold. Voor velen een moeilijke opgave, maar voor actrice Angelina Jolie een fluitje van een cent. Benieuwd naar haar look? Ontdek ‘m hier.

Pyjama look met designer-slippers

Rekening houdend met zomerse temperaturen en lange vluchten, koos Angelina Jolie er deze week voor om de luchthaven van Londen te betreden in een pyjama. Natuurlijk droeg de 47-jarige actrice geen oude T-shirt of afgewassen joggingbroek, maar een luxueus chocoladebruin setje gecombineerd met Valentino-slippers en een shopper van Yves Saint Laurent. Het zijden setje oogt niet alleen zeer chique en comfortabel, maar houdt ook rekening met de temperatuur in het vliegtuig. De lichte stof ademt en houdt je lekker koel. Vergeet dus ongemakkelijke jeansbroeken en kies bij je volgende reis voor een casual chique outfit zoals Angelina dat deed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice (@carrieandthe_city)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Get the look:

Pyjama set

Bluebella

€56 – Shop het hier.

Valentino slippers

Valentino

€590 – Shop het hier.

Yves Saint Laurent shopper

Yves Saint Laurent

€3500 – Shop het hier.

Lees ook: