Home Mode 5 x soldentoppers die je moet scoren

5 x soldentoppers die je moet scoren

5 x soldentoppers die je moet scoren

It’s that time of the year again! Winkels vers gepoetst, alle rekken netjes (de eerste vijf minuten dan toch) en fantastische stuks aan 50% korting. De verleiding is groot om als een gek je kredietkaart in no time te plunderen. Stop, in the name of fashion! Onze chef-mode Els Keymeulen toont je wat je deze soldenperiode moet inslaan om ook volgend seizoen helemaal volgens de trends gekleed te gaan.

Checklist

Koop NIETS, voor je dit lijstje van slimme soldentoppers hebt afgeprint. Hier gaan we:

  • Alles wat donkerblauw is, is goed. Minder hard dan zwart en net zo stijlvol: navy is dé trendkleur van de herfst, en is (gelukkig) ook volop aanwezig in de afgeprijsde zomercollecties. Een paar van onze favorieten.
  • Ga op zoek naar een strikblouse: vloeiende stof, mooi printje of effen – als het maar koket, een tikje nerdy en vrouwelijk is. Nu dragen op een denim short, straks onder àl je office gear.
  • De salopette blijft een topper, ook komend seizoen. Nu inslaan dus, en zowat elke versie kan: in denim, in stevig katoen, of zwierig, in zijde.
  • Als je één jeans koopt, ga dan voor een seventies-flare model. Straks een hit, nu al trendsettend, en eigenlijk best draagbaar met een sandaaaltje eronder.
  • Schoenen shoppen? De beste keuze is een paar platform shoes: sandalen, veterschoenen, alles kan. Sandalen kunnen straks met een sokje erin, veterschoenen werken altijd en overal, en de platform is nog làng niet uitgezongen.

Wil jij je goed voorbereiden op de eerste soldendag? Laat je dan inspireren door onze tips om de perfecte jeans te vinden of hoe jij jouw garderobe op orde brengt.

Fotospecial: soldentoppers

Vorige

1. Stella Mccartney


€245 – Bekijk het hier

Vorige