De lentelooks van 2017 zijn véél te leuk om te verstoppen en dat gaan we dus NIET doen. Zwier die winterjas op zolder, geef je dressing een frisse update en wandel on trend weer naar buiten. Van bloemenprints over marinestreepjes tot fraaie flamingo’s. Dankzij de Youh!-collectie van JBC wordt jouw lenteschoonmaak een fluitje van een cent.

 

Winter out, spring in!

Vorige winter lanceerde JBC voor het eerst een Youh!-collectie en voor de lente komen ze met een tweede lijn. Opnieuw veel karakter, met mooie kleuren en opvallende prints voor een vrouw die weet wat ze wil.

De collectie telt amper vijftien stuks, maar bundelt daarin alle powertrends van dit seizoen. Bekijk hier alvast onze favorieten.

7 x draagbare lentetrends

De hemdjurk

Ofte: de vrouwelijke versie van zijn hemd. Stoer maar toch elegant, zelfs een tikje sexy. Combineer met een grote zonnebril (plus hoed!) en vergeet je oversized shopper niet. Een paar sneakers of frisse sandalen eronder en ready to go.

Hemdjurk (€69,90) – Handtas (€39,90) – Zonnebril (€9,90)
Vanaf 27 maart te koop bij JBC

Lentesweater

Laagjes zijn een must in de lente. Een hemdje onder een trui geeft een preppy effect, en met een paar pailletjes breekt de zomer écht door.

Sweater (€79,90) – Hemd (€59,90)
Vanaf 27 maart te koop bij JBC

Heerlijk exotisch

Hello flowers, hier zijn ze weer. Tijdens de lente van 2017 mag je overdrijven, met supersize bloemen in felle zomerkleuren. Deze all-in-one silhouet is eentje voor de durvers.

Top (€59,90) – Broek (€49,90)
Vanaf 27 maart te koop bij JBC

Pretty in pink

Ook om roze kan je niet heen. Fuchsia, felroze of pastel, écht alles kan en mag. Omdat we een office look wel appreciëren, gaan wij voor dit zeemzoet ruitjeshemd. Leuk op een wasted jeans en een tikje androgyn.

Hemd (€59,90) – Jeans (€59,90)
Vanaf 27 maart te koop bij JBC

Lijntjes

Ook strepen zien we terugkomen. Horizontaal, verticaal en vooral: opvallend. Dit t-shirt combineert de trend in combo met pailletten wat ‘m extra shimmering en vrouwelijk maakt. Doen!

T-shirt (€49,90)
Vanaf 27 maart te koop bij JBC

Véél geel

Geel is de kleur die we liefst in elke kast zien. Iedereen staat ermee, zolang je maar de juiste tint kiest. Deze look is een leuke suggestie, want elegant voor naar het werk maar ook op een cocktailfeestje kom je ermee weg.

Hemd (€59,90) – Rok (€49,90) – Ketting (€24,90)
Vanaf 27 maart te koop bij JBC

Free the flamingo

Ook leuke logo’s en vrolijke prints sluipen in je garderobe. Must have? Deze sweater met flamingo. Want wat is er nu méér zomer dan onze eenpotige roze vriend?

Hemd (€59,90) – Sweater (€69,90) – Jeans (€59,90)
Vanaf 27 maart te koop bij JBC

Dit zijn de trends voor 2017