Dit jaar geen exotische, verre reizen. Wél een leuke staycation. Wij vroegen aan enkele bekende gezichten hoe zij hun staycation het liefst doorbrengen. Je kent hen van hun inspirerende plaatjes in Ibiza, Zuid-Afrika of New York. Deze zomer is alles anders, en inspireren ze vanuit eigen stad, tuin of zetel. En wat blijkt? Nét zo leuk. Vandaag: Josje Huisman, ex K3-tje, auteur en hoedenmaakster. 

De staycation van Josje Huisman

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Job? Auteur van Goed Bevallen, hoedenmaakster en ex- K3’tje.

Woonplaats? Antwerpen.

Staycation Location? “Mijn terras is eindelijk zomerklaar: de bloemetjes en de parasol staan er, de troep is weg. Ik mis er de geur van de zee, maar eerlijk: overal waar ik in een hangmat kan liggen, voelt als vakantie.”

Take-outtip?Yust in Berchem doet een heel leuk takeaway-diner. Je moet alleen zelf een aantal dingetjes opwarmen en mooi dresseren op je bord, heel lekker. Ik vind echt super dat je nu take-out kunt krijgen van verschillende goede restaurants. Maar ik zou het helemaal super vinden als ze met een soort statiegeldsysteem zouden werken, minder plastic afval!”

Stukje natuur dichtbij? “Ik heb Wolvenberg in Berchem nog maar pas ontdekt, terwijl ik er al zo lang woon, een heel tof bos vlak naast de Singel. Het geeft een gevoel van vrijheid.”

Zomerse beautytip? “CBD-olie van Heal Mary, mijn favoriete selfcare product.”

Shoptip?MaisonÉlise voor T-shirts met handmade, statement mouwen. Jill Antwerp voor supertoffe deconstructed blazers en de Standaard Boekhandel is mijn vaste adres geworden nu ik zoveel tijd heb om te lezen.”

 

Meer staycation: