Met de eerste zonnestralen nú al in het land, is wegdromen naar verre stranden en tropische temperaturen nooit ver weg. Wie zijn ‘zuiderse zinnen’ al wat tegemoet wil komen, denkt misschien zelfs al aan een nieuw stukje beachwear, liefst dan nog een exemplaar dat de juiste vormen – op de meest optimaal belichte en ondersteunende manier – in de verf zet?

Timeless travel

Voor die bikini- en badpakadepten hebben we goed nieuws, want ook lingerie- en swimwearlabel Chantelle deelt die gedachte: onder de noemer ‘Eden’ komt het merk dan ook op de proppen met een elegante en tijdloze collectie strandkledij.

Hoewel de modellen uit de lijn stuk voor stuk garant staan voor simplesse en draagbaarheid, zorgen de kleuren waarmee Chantelle werkt – denk: diepgroen en Marrakech-oranje – dan wel weer voor een passabele opvallendheid.

Duizend-en-één-nacht

Voor de extra sparkle in elk ontwerp, rekent het merk dan weer op fijne, zilveren of gouden shiny details. Een stukje Oosterse sier, maar dan wel erg subtiel.

 

Bovendien is elk item van de collectie – net zoals alle stuks van Chantelle trouwens – erop gericht een zo aangenaam mogelijke pasvorm te hebben, zonder af te doen aan esthetiek. Voor vrouwen met een zelfbewust lichaamsbeeld en een een stralende balans – vanbinnen én vanbuiten.

Bekijk hier ook de video: Chantelle swimwear SS 19

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ontdek hier de volledige Chantelle-collectie.

Lees ook: