Home Mode Tim Van Steenbergen en AddMyBerry ontwerpen exclusief Feeling T-shirt

Tim Van Steenbergen en AddMyBerry ontwerpen exclusief Feeling T-shirt

Tim Van Steenbergen en AddMyBerry  ontwerpen exclusief Feeling T-shirt

De gerenommeerde Belgische designer Tim Van Steenbergen ontwierp samen met het Belgische kwaliteitslabel AddMyBerry een exclusief T-shirt voor Feeling.

Feeling modenummer  + designer T-shirt ter waarde van € 50 in small, medium en large, voor slechts € 5 extra. Vanaf 19 februari in de winkel.
Of abonneer je nu op Feeling.

 

Exclusief Feeling T-shirt by Tim Van Steenbergen en AddMyBerry

Belgisch designer Tim Van Steenbergen heeft voor Feeling even zijn ontwerptalent bovengehaald, in samenwerking met het coole label AddMyBerry van Michaël Smet en Rembert Van Cauwenbergh. Het exclusieve T-shirt ter waarde van 50 euro is vanaf 19 februari te verkrijgen bij de nieuwe Feeling voor maar 5 euro extra!

De print is gebaseerd op de textuur die je ziet in schilderijen van Malevich en Van Steenbergens kostuums voor Romeo & Julia van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Zij brengen vanaf volgende week een eigentijdse versie van dit ultieme liefdesverhaal. Daarin komen eksters voor die worden aangetrokken door alles wat schittert. Dat vormde de basis voor de unieke vogelprint.

"Wit en blauw, free as a bird. Dat wordt straks stijlvol flaneren!"

AddMyBerry: puur Belgisch

Michaël Smet en Rembert Van Cauwenbergh, de oprichters van Addmyberry, zijn naar eigen zeggen louter toevallig in de modewereld beland. Aanvankelijk bestond het merk enkel uit een webshop waar je je persoonlijke QR code kon laten drukken op een T-shirt naar keuze. Het duo ging al snel verder denken en hun eigen prints gebruiken. Een eerste succes boekten ze dankzij de foto van Charlie Sheen met als quote “Rehab is for quitters”, de QR code leidde je rechtstreeks naar de acteur zijn avontuurlijke Twitter-pagina.

Zoektocht doorheen eigen leefwereld

Voor hun ontwerpen zijn de nieuwste trends een inspiratiebron, maar het is zeker geen hoofddoel om trends te brengen. Wat er zich afspeelt in de eigen leefwereld is waar het bij Addmyberry vooral om draait. Ook de filosofische gedachte dat alles terug komt houdt hen bezig, vele shirts zijn een rechtstreekse knipoog naar het verleden. De collectie bestaat uit hoodzakelijk vier verschillende modellen voor vrouwen en drie voor mannen in de kleuren zwart, wit en grijs.

Feeling modenummer  + designer T-shirt (ter waarde van € 50) in small, medium en large, voor slechts € 5 extra.Vanaf 19 februari in de winkel.
Of abonneer je nu op Feeling.