Wanneer het warmer wordt, hebben vrouwen met een buikje de neiging ‘m te verbloemen met wijde jurken en losse cardigans. Toch zijn er ook heel wat andere manieren om de aandacht weg te trekken. Door net andere lichaamsdelen trots in de verf te zetten, bijvoorbeeld!

Buikje verbloemen? 5 slimme tips

1. Creëer een taille

Ga je binnenkort nog eens voor een rondje online shoppen? Kies dan eens voor een rok of broek met hoge taille. Dit verbergt je minder strakke buik en geeft meer stevigheid rond je middel. Hoe hoger je taille, hoe korter je bovenlichaam en dus hoe langer je benen. Hierin zit het succes van deze truc.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier.

Meer over mode en trends

Openingsbeeld: IMaxTree