Hot new bag-alert! Een nieuw modeseizoen betekent ook een nieuwe handtas. Hoewel we de it-bags van Chanel & Co geweldig vinden, hangt er vaak een stevig prijskaartje aan vast. Gelukkig helpt dit seizoen modeketen Arket ons uit de nood met een betaalbare crossbody bag.

Crossbody bag van Arket

Gekend voor zijn minimalistische maar luxueuze look, is modeketen Arket er opnieuw in geslaagd om een musthave op de markt te brengen. Het Scandinavische modemerk produceert voornamelijke tijdloze en klassieke looks, met een aangenaam prijskaartje. Naast hun kwalitatieve knitwear en denim, steelt het merk ook dit seizoen de show met hun handtassencollectie. Hun nieuwste parel? Dat is de Rigid Leather Crossbody Bag waar alle modemeiden momenteel gek op zijn.

De crossbody tas heeft een strak design en is gemaakt van soepel, dubbelgebonden leer dat wordt gelooid zonder chroom, wat van deze it-bag een eco-friendly handtas maakt. Naast het klassieke zwarte model, is de tas nog in 7 andere kleuren beschikbaar. Zo kan je kiezen voor een grasgroene of babyroze variant, wat dé trendkleuren van het moment zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irma 🇬🇧🇱🇹 (@irmatessar)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greta Urban (@gretaurb)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van kantoor tot avondje uit

Naast een handig crossbody formaat voor een avondje uit, is het trendy accessoire ook nog beschikbaar in een tote bag formaat waar je perfect een laptop in kwijt kan: Hello new work bag! Wat het ontwerp van de Rigid Leather Crossbody Bag nu zo luxueus maakt, is dat er geen schreeuwerige logo’s of goedkoop ogende details bevat. Hierdoor investeer je gegarandeerd in een tijdloos accessoire en is het de perfecte aanvulling in je capsule wardrobe.

Shop hier de Arket it-bag

Crossbody formaat

Arket

€ 179 – Shop het hier.

Tote bag formaat

€ 279 – Shop het hier.

Lees ook: