De zon is beginnen schijnen en de temperaturen stijgen: dat vraagt om kleurrijke outfits. Maar wat zijn dé kleuren van dit seizoen? En hoe combineer je ze? Wij helpen je graag op weg.

1. Knal met groen en paars

Groen met paars combineren, ligt niet voor de hand. Maar op de juiste manier is het een geweldige match. Twee krachtige kleuren die een beetje clashen zijn het mooist in stoffen die ook een beetje elkaars tegengestelde zijn: zacht zijde combineert bijvoorbeeld mooi met gebreid katoen. Zwart hou je best uit dit kleurenpalet, dat maakt je look te winters.

2. Zonnig geel en fuchsia roze

Illuminating – zacht, citroengeel – is de trendkleur van deze zomer. Leuk met wit en zandkleuren, maar misschien wel het allerleukst in combinatie met knalroze. Roze en oranje kenden we al, maar roze en geel is daar de opgefriste versie van: fleuriger, frisser en met iets meer contrast. Vermijd wel de kleurboeklook en beperk je palet tot roze en geel.

3. Muntgroen en vuurrood

Vurig rood wordt een hit dit najaar en kan eigenlijk perfect in de zomer in combinatie met een mooie pastelkleur als muntgroen. Kies voor een muntgroene outfit en laat het rood vooral knallen in je accessoires. Hou het wel subtiel: een volledig rode outfit is net niet zomers genoeg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

4. Warm oranje en hemelsblauw

Een warm oranje past het best bij een koude, zachtblauwe kleur. Een beetje zoals de zon die ondergaat in de zee. Combineer bijvoorbeeld een oranje blazer met een jeans met lichte wassing. Opnieuw: geen zwart. Deze look wordt wél mooier als je wit in de mix gooit.

Shop hier jouw ideale kleurencombo:

Groene top

River Woods, € 140. Shop hem hier. 

Groene tas

Essentiel Antwerp, € 135. Shop hem hier. 

Muntblauwe blazer

Mango, € 69,99. Shop hem hier.

Muntblauwe broek

Mango, € 39,99. Shop hem hier. 

Slangenprint loafers

Miista, € 155. Shop ze hier. 

Roze pantalon

Scotch & Soda, € 129,95. Shop hem hier.

Oranje oversized blazer

Miinto, € 471,75. Shop hem hier. 

Blauwe jeans

Levi’s, € 119,95. Shop hem hier. 

Blauwe muiltjes

Selected Femme, € 99,99. Shop hem hier. 

Meer stijladvies: