Hoe wij de start van het nieuwe modeseizoen vieren? Door ons modeteam er drie dagen lang op uit te sturen om je first hand op de hoogte te brengen van alle nieuwe trends, it-accessoires en andere niet te missen mode must-haves voor de lente en zomer. In welke vijf trends je Els en Kristin deze zomer zelf zoal kan spotten? Hun persoonlijke favorieten – samen met wat stijladvies – op een rij.

5 x modetrends voor lente en zomer

Trend 1: De kimono

Moderedactrice Kristin is alvast helemaal weg van de kimono. Het is dan ook een eyecatcher met een sterk karakter die toch heel makkelijk combineert.

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Mis ook de rest van onze 3 days of fashion niet:

3 days of fashion

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier én volg onze mode-redactrices Els en Kristin live op Instagram tijdens de 3 days of fashion.

Meer lezen over mode en trends: